Update!

Well, hello there fellow readers! Long time no see :-O...Längesen man skrev här nu!
Det har inte blivit att man uppdaterat de här lika ofta som man velat eller väntat sg, tror nog det mest beror på lathet och inge ork :P... Men får väll se ifall man skärper sig denna vecka!Hmm vet inte riktigt vart man ska börja i det här inlägget så tar väll helt enkelt jobbet först :-P...
Jobbet har börjat arta sig riktigt rejält nu, det blev ett nytt upplägg på projektet efter julhelgen och man låg som bäst säljande under de 2 första veckorna, kändes förjävla bra ;D...
Men nu sista veckan hare gått åt skooogen Ouufff!! >.< , får hoppas kommande vecka ger villigare kunder :-P.. Stämningen på jobbet har också blivit softare, folket är sköön som fan och man trivs i gruppen :-)....Couldn't ask for more really!
Men ska inte sitta på bredbandsbolaget länge till, ett nytt projekt som dragit igång från ett stort försäkringsbolag, ska på utbildning nu tis-ons och sen blir det att plugga på som fan till en tenta som är 4 februari och om man klarar tentan får man sitta på projektet, sen efter 3-4 månader får man ett diplom som "certifierad försäkringsförmedlare", fina papper sen när man ska söka vidare till andra jobb i framtiden!
Det bästa av allt denna månad var när man fick lönebeskedet, verkar som jag tjänar dubbelt så mycket i månaden än jag väntade mig! WOOOOOO FUCKING HOOOO!!!  
Januari-lönen nästa månad kommer bli ganska saftig eftersom man fick många pass this month, ooOh HappY DaAy
:-O...


Yeaah, sen träningen går också fett som fan nu, har kommit igång riktigt nu och jag ÄÄLSKAR crosstrainern, gudagåvan till konditionsträningen :-P... Börjat bli betydligt mycket piggare om dagarna och det går bättre o somna på nätterna, inte lika hemska sömnbesvär som under jullovet!
Kaggen har börjat ge med sig en del nu har tappat 2 cm denna vecka, men det är nog ansiktet som släppt mest på flabbet, dubbelhakan är snart ett minne blott :-P... Dock tror jag det kommer ta ett bra tag innan min "ghetto-bootay" kommer minska i storlek, skyller på generna i de fallet :P..ääsch! Lite junk in the trunk har aldrig dödat någon! Jeansen sitter liiiiiiite lösare nu och det är ett gott tecken, men i slutändan ska de knappt kunna sitta kvar utan skärp!
Sen ouufff!, vågen har gått från läskiga 103kg till 96kg, så det går åt rätt riktning, jäävligt glad över det!
Det kommer bli att lägga på ytterligare en växel nu kommande 4 veckor, intensiva konditionspass och inte en ounze of excessive sugar in any form!
Sen har man inte supit på 4 veckor heller, känns bra som fan, har fått tillbaka euhm "lystern" i ansiktet och ser inte lika sliten eller trött ut, hade världens påsar under ögonen ett tag! TRODDE ALDRIG JAG SKULLE BLI AV ME DEM!! Ouuff...
Suget efter dricka/fest har också försvunnit helt och hållet, blir inge dricka förrän någon gång efter mars, kanske inte ens då!
Mår allmänt mycket bättre och känner mig betydligt fräschare än jag gjort på ett tag!
FEELS GOOD AS HEAVEN!!

YEAH ANIMAL FÖÖRFAAN!!!! Sommaren 2007 och "ynka" 85kg muskler! :-P.... Tjurnacke det där minst sagt!
Kommer bli betydligt mer ripped än det där sen till denna sommar!God Bless!

Kommentarer
Postat av: Emeliè

Svar: Ja det skulle vara kul att hitta på något annat, synd att majoriteten faktiskt vill ha supafesterna ^^

2009-02-02 @ 13:11:37
URL: http://ingenlust.blogg.se/
Postat av: Linn Levanger

Hell yeah! Jeg skal nu titta ofte på din blogg. Saknar dig, bro!

2009-02-04 @ 15:17:12
URL: http://linnlevanger.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0