WWJD

Hello trusty readers, long time no see, again :P... vet inte precis hur jag ska börja detta inlägg, var verkligen längesen man skrev och det har hänt otroligt mycket sedan sist!

Börjar med skidlägret man kom hem från idag!
Utan tvekan en av de roligaste veckorna jag någonsin varit med om EVER!
Insåg verkligen vilka guldklimpar man har till vänner, gick inte en enda dag utan att man skratta så mycket att man nästan pissa ner sig x-O... Det blev så sjukt många interna skämt om i princip ALLT och ALLA, speciellt mr "Banan och chocklad" :-P.. Måste bara credda min sovkompis Anders Forslund som gav gott sällskap när  vi skulle somna i våran "dubbelsäng" varje natt! Mycket lööööööv till dig brushan! 
Taaack Carro för du bäddade våra sängar och Linnea som fanns där till hans så fort man behövde hjälp!
Tackar Västerås och Köping för ett läger som kommer sitta djupt inom en för resten av livet <333....
Jag har verkligen jordens bästa vänner <33

Hade även världens skönaste stuga också som vi bodde i 6 grabbar!
Lärde känna två nya homeboys vid namn Simon och Fredrik, alltså det klickade direkt mellan oss från västerås och dessa snubbar! Måste vara bland de skönaste killar man stött på, Simon "Wikipedia" Westerlund om du läser det här någon dag ska du veta att du är bland de klockrenaste personer jag träffat, kommer verkligen sakna dig brorsan!
Fick bättre kontakt med resten av köpingsgänget också, hahaha... jag skrattar fortfarande lika mycket när jag tänker på bajs-historierna som drogs vid bordet! Var så sjukt många härliga stunder i Kittelfjäll att man får en liten tår när man tänker tillbaka!

Sen måste man bara ge en stor elogé och fett med credd till Blanche och Magnus för deras helt sjukt underbara insats till de här lägret som ledare, hade inte varit samma sak utan de! Ni är bäääääääääääääst <333

Lägret hade också sina nackdelar som fick en att bli lite anti-Filadelfia men that's another story :-P... De som va där förstår när jag säger "after-ski gänget och raka-sig-nissen"! x-P...

Får bli att skriva resten imorrn  :-O... KITTELFJÄLL 09 <333333
100%

LORD HAVE MERCY ALLTSÅ!!!..... Fick FUCKING 100% på nya provet som var nu!!!
DEN ENDA I SOM FICK ALLA RÄTT även!! HAhahaha...feels fucking goooooooood!!
TopNotch på provet också tydligen ;D....

Nu har projektet satt igång för fullt och SHIIIIIT va svår den är hittils :S...Oufff!!
Inte alls riktigt kommit in i hur man ska bygga upp samtalen utan att skynda mig igenom allt eller bara låta allmänt opåläst :-P... Ya Ya, som tur är Im not the only som har svårt o anpassa mig till de nya projektet än :P...En annan rolig nyhet : O.....Premiärdaturmet till WIPEOUT är ute nu!!!!!! 8 Mars drar det igång på riktigt, men vafaan?!! det är ju en fucking söndag =S.. Liksom Onsdag eller Fredagkväll hade passat såå mycke bättre :-O...Kan inte precis kalla det primetime för tv liksom :P...AJA!!! Sen en tråkigare nyhet är att man kanske inte dyker upp i första avsnittet =(...Ordningen är helt random nu, FASTÄN DE LOVADE ATT MAN SKULLE HAMNA I EPISODE 1!!
Ya Ya, här ska det iallafall inte hängas läpp, man fick ju va me om något helt otroligt såååå!!
Bara man inte dyker upp i sista fucking avsnittet så ere luugnt!

Ni kan hitta mer info och testa det helt jävla omöjliga wipeout-spelet på

www.kanal5.se/wipeout
TopNotch!!

Veckans ord är utan tveksan TopNotch! Hela den här veckan har varit riktigt sweet ^^, .... Måste ju som vanligt bara säga att man veeerkligen kommit igång med träningen på blodigaste allvar nu!
ALDRIG KÄNT MIG SÅ JÄVLA PIGG OM DAGARNA och sovit så bra om nätterna, helt jävla insane, man har äntligen fått tillbaka sitt dygnsrytm...!
Känner att jag ligger på en överdos av endofiner! Everything feels fucking INCREDIBLE AND FANTASTIC!!!!
Bara köra hårt nu som vanligt, vågen börjar komma över på min sida nu! :-D...Imorrn är det omprov på tentan inför de nya projektet på jobbet (herregud omprov?...på en arbetsplats?....nästan avskeds-varning där :P)...anywhoooo!!! Nu är man taggad så inåt HVT och har pluggat på det som missades förra gången, nu ska det inte va några problem att klara den :-)...Wish me luck everyone x-D..

Var då ute på krogen i fredags och hängde med till silk på Sussis krogendebut, var jääävligt najs faktist! Träffade en del people from back in the days, riktig blast to the past alltså! Jonas och Mike va två nissar man stötte på och recapade med ett tag!
Jävligt najs o se att de går bra för gubbarna ^^, ... Var riktigt sweet music som pumpade från högtalarna för en gångs skull på krogen, dansade like a mothaf*cka alltså woooaaoooWHhH!!!
Dock var det ett vääääääldigt misslyckat avslut på kvällen =/... Saaad!Hmm!!! Fastän allting feels gött just nu känns det som veckorna bara upprepar sig hela tiden, gör samma sak vecka in och vecka ut, det är liksom ingen variation och händer inge nytt! Dagarna ser likadant ut i princip varje dag!
Hade ju gjort en lista på saker man skulle achieve detta år, förstår inte varför jag inte kommit igång med det än! Pff....får bli skärpning nu! ya ya, får ta en titt på vad som stod på den listan igen :-P...Tror inte dansen kommer bli av denna terming pågrund av att dagarna dansen är så jobbar jag =/...Pfff!! Får sikta på antingen i höst eller någon gång framöver, får helt enkelt stå framför datorn o checka "turtorials" på youtube :P....BAKÅTVOLTEN SKA DOCK KLARAS AV TILL ÅRETS SLUT!!!! Något jag står fast vid också, vet dock inte vad mina knän säger om det  O.o .....Jaja de löser sig x-D..


Babyface shaving x-D

Goooood evening fellow readers ^^, ... Längeseeeen man skrev nu ffs :-O...varit mer än upptagen på senaste tiden minst sagt >.< ..suttit som en slav o pluggat till försäkringstentan vi hade idag!
Yeah, hade som sagr provet idag och för att få godkänt skulle man ha 70%, vet ni vad jag fick?.... 68%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 68 fucking prooocent!!! Loooord have meeercy, tur som fan att vi får en ny chans på måndag igen o klara provet! Anledningen att man sumpade var för ett avsnitt som jag inte trodde vi skulle plugga på kom med i provet såå yeaah, var inte helt o håller förbered till max på de frågorna =/...men allt annat gick skiit bra :-O...
Kommer bli att klara den nästa vecka iallafall ^.^
Bara plugga på nu till dess igen :-O...

Träningen går bra som fan och har lyckats hålla nyårslöftet såhär låångt =D... Man börjar även märka skillnad på humör och sömnen, känner mig betydligt gladare än tidigare och sover som en KUNG NU!!!
Vågen kanske inte visa nå märkvärdigare skillnad i dagsläget (muskler väger iochförsig mer än fett ska vi då komma ihåg :P)men spegeln säger något helt annat, midjemåttet har krympt ytterligare 2 cm och har växt kring bicepsen, love handlesen är nästan obefintliga nu :-O...Woo fucking hoooo!!!
Bara köra för fulla muggar nu x-D...
Fuck, rakade mig idag också, big mistake! Ser ut som en babyface nu!
Skulle bara blivit en liten trimming men råkade raka fel ställe och fick ta bort EVERYTHING  =(...
Aja men, så hemskt ser de inte ut, ser bara lite yngre och "halvt mulligare" ut  x-O...
BUT WHO GIVES A DAMN I FEEL GOOD AND LOOOK EVEN BETTER x-O...Funderar starkt på att klippa mig snart, frillan börjar bli helt insane nu! Måste få lite ordning på den känns det som :-O..(orka låta som en brud)....men seriously :P... Flätor orkar jag inte med nu iallafall!
Ya Ya, får se hur det blir med den :P...


Har inte druckit a drop of alcohol på mer än en månad nu and I feel tremendous, suger efter supafester har börjat avta mer och mer för varje dag som går, märker som sagt att jag mår betydligt bättre och ser fräschare ut än under festperioden! Man kanske slutar upp som nykterist igen :P... Men men just nu mår jag iallafall betydligt bättre without the bottle!
RSS 2.0