Update!

Well, hello there fellow readers! Long time no see :-O...Längesen man skrev här nu!
Det har inte blivit att man uppdaterat de här lika ofta som man velat eller väntat sg, tror nog det mest beror på lathet och inge ork :P... Men får väll se ifall man skärper sig denna vecka!Hmm vet inte riktigt vart man ska börja i det här inlägget så tar väll helt enkelt jobbet först :-P...
Jobbet har börjat arta sig riktigt rejält nu, det blev ett nytt upplägg på projektet efter julhelgen och man låg som bäst säljande under de 2 första veckorna, kändes förjävla bra ;D...
Men nu sista veckan hare gått åt skooogen Ouufff!! >.< , får hoppas kommande vecka ger villigare kunder :-P.. Stämningen på jobbet har också blivit softare, folket är sköön som fan och man trivs i gruppen :-)....Couldn't ask for more really!
Men ska inte sitta på bredbandsbolaget länge till, ett nytt projekt som dragit igång från ett stort försäkringsbolag, ska på utbildning nu tis-ons och sen blir det att plugga på som fan till en tenta som är 4 februari och om man klarar tentan får man sitta på projektet, sen efter 3-4 månader får man ett diplom som "certifierad försäkringsförmedlare", fina papper sen när man ska söka vidare till andra jobb i framtiden!
Det bästa av allt denna månad var när man fick lönebeskedet, verkar som jag tjänar dubbelt så mycket i månaden än jag väntade mig! WOOOOOO FUCKING HOOOO!!!  
Januari-lönen nästa månad kommer bli ganska saftig eftersom man fick många pass this month, ooOh HappY DaAy
:-O...


Yeaah, sen träningen går också fett som fan nu, har kommit igång riktigt nu och jag ÄÄLSKAR crosstrainern, gudagåvan till konditionsträningen :-P... Börjat bli betydligt mycket piggare om dagarna och det går bättre o somna på nätterna, inte lika hemska sömnbesvär som under jullovet!
Kaggen har börjat ge med sig en del nu har tappat 2 cm denna vecka, men det är nog ansiktet som släppt mest på flabbet, dubbelhakan är snart ett minne blott :-P... Dock tror jag det kommer ta ett bra tag innan min "ghetto-bootay" kommer minska i storlek, skyller på generna i de fallet :P..ääsch! Lite junk in the trunk har aldrig dödat någon! Jeansen sitter liiiiiiite lösare nu och det är ett gott tecken, men i slutändan ska de knappt kunna sitta kvar utan skärp!
Sen ouufff!, vågen har gått från läskiga 103kg till 96kg, så det går åt rätt riktning, jäävligt glad över det!
Det kommer bli att lägga på ytterligare en växel nu kommande 4 veckor, intensiva konditionspass och inte en ounze of excessive sugar in any form!
Sen har man inte supit på 4 veckor heller, känns bra som fan, har fått tillbaka euhm "lystern" i ansiktet och ser inte lika sliten eller trött ut, hade världens påsar under ögonen ett tag! TRODDE ALDRIG JAG SKULLE BLI AV ME DEM!! Ouuff...
Suget efter dricka/fest har också försvunnit helt och hållet, blir inge dricka förrän någon gång efter mars, kanske inte ens då!
Mår allmänt mycket bättre och känner mig betydligt fräschare än jag gjort på ett tag!
FEELS GOOD AS HEAVEN!!

YEAH ANIMAL FÖÖRFAAN!!!! Sommaren 2007 och "ynka" 85kg muskler! :-P.... Tjurnacke det där minst sagt!
Kommer bli betydligt mer ripped än det där sen till denna sommar!God Bless!

Weekend

Varit en ganska fullspäckad helg :-).. I fredags var man först iväg till stockholm med kyrkan och lillebror, Tim Hughes skulle medverka och hålla lovsångsgudstjänst och för er som inte vet vem det är så är han en världkänd lovsångsledare från England! Det var en helt wonderful gudstjänst med massa lärorik predikan från Tim och hans polare Al Gordon, de visste verkligen hur man på ett underhållande och intressant sätt spread the word of god vidare till oss i kyrkbänkarna!
Lovsångerna som spelades den kvällen var outstanding  =)..
Peter, även han blev tagen av hur mäktig gudstjänsten var, det var underbart o se :-)...Kom och tänka på en liten berättelse som berättades under en predikan som verkligen satte spår within me:
"Det var en gång en örn som bestämde sig för att överge sitt ägg och lämna den på en hönsgård.
Ägget hittades av en höna och ruvades tillsammans med de andra hönsäggen, örnungen växte upp och uppfostrades som en kyckling med andra ord, den lärde sig aldrig flyga riktigt bara några få sekunder när den blev rädd och den petade i marken efter mask som resten av kycklingarna. En dag flög det en örn i skyn och när den bredde ut sina stora vingar såg den ut äga hela himlen, örnungen frågade vad det där var för någonting, då sa hönan att det var den majestätiske örnen som stolt flög över himlen, men hönan konstaterade också att örnungen inte var mer än en kyckling som inte kunde komma in närheten av hur mäktig en örn är.
Örnungen levde resten av sitt liv med huvudet nere letadens efter mask i marken...
Det händer för ofta att många säger till en att DU är inte ämnad för det där eller tror du någonsin att DU kommer klara det? Det är såna meningar som begränsar oss till att utvecklas och bli de människor vi egentligen borde blivit, precis som örnungen kan vi också bli övertygade om att "jaha, det är visst det här som är meningen till att jag finns" örnungen fick aldrig en chans att förstå sin fulla potential eftersom den hamnade i fel krets och sällskap.
Därför är det så viktigt att vi väljer det vi säger till andra med eftertänksamhet så att vi inte säger någonting som får den andra personen att helt ändra självuppfattningen om sig själv.
Ord sätter djupa spår inom oss hur de än sägs, bättre att sätta spår där man uppmuntrar varann att bli den bästa man kan av sig själv!... Om inte ännu bättre!
"Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can."


Insomnia...

Suck...ännu en sömnlös natt! Börjar bli jävligt segt nu, förstår verkligen inte varför jag aldrig lyckas somna nu för tiden!
Har blivit att man vänt helt på dygnet nu också, är skittrött på dagarna och har knappt någon energi, sen på nätterna klarvaken och inte ett dugg utmattad! Det känns inte bra för 5 öre och man mår inte direkt på topp heller =/....hmm!
Kanske är så att man sitter o biter på något i tankarna som vägrar låta en varva ner...skulle vara bra om man nu visste vad det var också! Stod någonstans att för lite motion kan orsaka sömnlöshet också, sååååå får väll hoppas att det är fallet och att man snart igen kan börja sova normalt igen!
Anybody som annars har förslag på vad kan göra mot detta pleeaaaaaaase tell me!!!
Jaja, nu får vi väll se om kommande natt ger med sig så man slipper sitta uppe vid 5 tiden och skriva här!

HELP ME =( ..........
Bättre!

Ja, året började då inte precis som väntat! Hänt en del som man verkligen inte hade räknat med och tyvärr var inte allt positivt heller :-O....Men det känns samtidigt som denna vecka har gett en lite mer perspektiv och instikt på vad man verkligen ska ändra på detta år!
..


Ouufff...märkt också att jag behöver mer motivation när de gäller träningen också, kan liksom inte get going på enbart "Jag ska gå ner i vikt och bli tränad", så har tänkt igenom noggrannt nu under natten och lagt upp delmål som gör att vägen till beach 09 inte kommer kännas så oändlig och meningslös, träningen måste ju ha ett större syfte också!
HA! Kosten man försökte sig på nu i början gick helt åt skogen, man kan inte leva på enbart makrill och keso, till slut blev man bara hungrig och käkade sent på kvällen och ibland på natten som man då INTE SKA GÖRA! Blir och satsa på en varierad kost istället som håller i längden, kolhydrater är ett måste ifall man inte vill ha på IQ 50 :-P...
Blev ett riktigt dåligt start på denna träningsperiod minst sagt, de fler faktorer som är avgörande än bara "äta rätt och träna på", man måste ha en positiv inställning ifall det ska fungera!  Det gäller att se positivt på sig själv "Du är ung, frisk, stark och har alla möjligheter att uppnå de träningsresultat du vill" man måste liksom uppmuntra sig själv att orka och samtidigt så hamnar man också i positiva tankebanor som även kommer hålla sig när man nått dit man vill, fatta liksom ifall du börjar träna och försöker intala dig själv hela tiden "fan va fet och ful du är, bäst att börja träna så du blir snyggare snabbt" en person som tänker såhär riskerar att även när man uppnått det man först hade planerat fortsätter tänka att sådär, man sår ett frö i sitt undermedvetna som håller hårt på den negativa bilden man har av sig själv och det kommer då bli svårt att bli av med den.

Känns som jag skulle behöva mig en rejäl tankeövergång på den biten! Måhända att jag i dagsläget väger mer än jag gjort på väldigt länge och att det känns pissigt som fan, men jag vet med mig redan nu att inom snart kommer jag blivit av med en del bara kör hårt och inte SER NER på mig själv! Jag har varit skitsnygg en gång i tiden och kommer garanterat bli det igen om inte ännu läckrare! (är väll hyfsat fräsch i dagsläget oxå faktist :-P)...
Nää nu blire och köra på 2000% med träningen och satsa på en hållbar och långvarig metod som håller i längden, har skaffat en ny kategori här på bloggen också, den heter "WorkOut 09" ..ska börja seriöst med träningsdagboken på måndag och alla träningsreleterade inlägg kommer samlas där inne!


Ouuff...kände att jag verkligen behövde skriva av mig lite och få en lite klarare bild av varför de gick snett me träningen nu, and now I know :-)...Känner någon annan att de fick nåt utav denna text så kommentera gärna ;D...kul med respons :-)..
Men det här gäller liksom inte bara träning utan kan kopplas till andra saker i livet oxå! Feel free to relate to what fits you best :-)...

Ska börja testa på lite new shit för bloggen så att den blir lite intressantare och mer underhållande att läsa!
Den är väll redan klockren som den är *host* men allting kan alltid bli bättre :-P....
Yeah yeah, men det får bli till början på kommande vecka då :-)...Tack till er som är regelbundna läsare.... Ni gör det värt och skriva <333

XoXo Joseph (mest för att driva med Peter)

untitled...

Vem säger att det är försent?....


Day 1!

Ouuff...Det är fan aldrig lätt och komma igång med träningsperioden efter en alldeles för låång och lat paus :-O...
Det känns verkligen att man inte lyft ett finger på vääldigt länge, klarade dock betydligt längre och intensivare på crosstrainern idag än jag hade väntat så det känns ju fett najs :-)...När de kommer till styrketräningen har man dragit ner som inåt HVT :-O...Men brukar som tur återanpassa mig ganska snabbt efter första veckan! Thank god för muskelminne ;P..
Kosten måste dock skärpas till, är nog det som är svåraste biten, gäller full disciplin om man inte ska halka in i onödiga frestelser! Har märkt att jag har en ovanlig förkärlek till KÖTT, alltså de bra grejer när man tränar men det händer även att man slinkar ner en korvbit precis innan läggdags och får då svårt att sova eftersom magen drar igång då!
Hur mycket jag än vet att det inte är bra att käka kött (speciellt the spicy sausage "Chorizooooo") alldeles för sent så kan jag inte hjälpa det :-O.... Im just Human :-P...Men måste fan som sagt bli skärpning på det!Kommer ihåg för ett par år sen när jag lyckades gå ner hela 30 kg tack vare ett gott råd från en polare :-), frågade honom hur han bar sig åt för att hålla sig så trimmad, svaret man fick var "Jag undviker godis och cyklar till skolan när dagarna ger med sig"...Samma kväll tog jag beslutet att helt sluta käka godis och lyckades hålla det i ca 9 månader!
På den tiden söp  jag inte heller (var nykterist till 100000%) så det kan ha hjälpt enormt det med :P... Det var nästan så att man glömt hur chips och glass smakade, chips hade jag klarat mig utan lite mer än 1 år :-O...
Gick från en strl 38/40 i byxor till 33/33, känns ganska overkligt i dagsläget när man sitter här att man kunde slinka ner i så pass liten storlek (för min del :P) en gång tiden, hade även M/S i tröjstorlek! Lord Have Mercy liksom!
Yeah yeah, men det var på den tiden! Nu är det att blidka framåt som gäller!
Vem vet?.. Man kanske hamnar i samma form igen om inte en ännu fräschare ;-P....Yes då börjar en intensiv träningsperiod mot beach 09 :-O...

Wish me Luck Ya'll ;D...


Resultatet kan sluta upp på 2 sätt:ENBART KONDITIONSTRÄNING:STYRKETRÄNING + KONDITION:Tror nog jag satsar på och köra konditionspass + styrka :-P....


Hmm?...

Lite av sakerna på årets To Do List!

•  Komma i form till beach 09
• TJäna MASSA PENGAR x-D...
• Åka till Danmark och Malmö
•  Lära mig göra en bakåtvolt (med Makris hjälp)
•  Börja Dansa!
• Sitta mindre vid datorn!
•  Lära mig minst 2 Will Smith hits utantill!
•  SLUTA SUPA SÅ OFTA!!!!

Aiit var väll lite smått av det som förhoppningvis kommer kunna skrikas ut I MADE IT efter årets slut  ;O....Gammal klassisker! ^^,
New Year :-O.. Ny tid, ny strid! BOOYAAH!

Händelserikt år 2008, har varit med om a whole lotsa good and bad shit under 08!
Man har verkligen förändrats ganska så rejält under året, speciellt efter studenten och Norge-vistelsen, kändes som att man var en helt ny person efter den resan, man kände annorlunda, tyckte annorlunda, och tänkte annorlunda... Var bara borta 2 månader men det räckte för att få en och inse att den trygga skoltiden är över och  nu blir det att försöka adjust to the adulthood! Insåg liksom att man måste börja ta saker och ting mer seriöst och inte ta för givet att allt löser sig om man bara sitter och väntar in en lösning, så funkar det icke in the real world :-O... Finns inga lärare längre som tvingar en och plugga för och få en bra utbildning och ljus framtid, finns inge studiebidrag längre som hamnar på kontot varje månad  (Om man inte planerat att fortsätta plugga efter gymnasiet vill säga :P )... Men iallafall! 2009 kommer handla om att försöka komma in i den här världen av eget ansvar och eftertänksamhet!Ya Ya! Enough with the BORING shit nu!Det har hänt fett me good stuff i år som är värda och minnas forever and ever!
T.e.x bistånds-resan till Bosnien med klassen i Maj, klockren resa där vi fick vara med om massor av lärorika utflykter och föreläsningar samt egen tid att utforska vad landet hade och bjuda på!
Käket var dock inge vidare imponerade eftersom det verkade som folket där levde mest på vitt bröd och lammkött :-P...
Landskapet var bland de absolut finaste man någonsin sett och bergen runt staden Sarajevo hade sjuuukaste utsikten in the woorld, vacker land minst sagt :-)...
Underbar resa minst sagt :-D...

 Nyårslöfte 1: Sträva efter ett lyckligare liv och ta alla chanser jag får, våga ta risker,  Fler "Ja" än "Nej" moments! ÅNGRA INGENTING!
"Love Life" helt enkelt  :-)..                            


Någon som det blivit liiiiiiiiiiiiite för mycket i år är Booozeeen!! : P...Shit alltså, aldrig supit såhär mycket någosin!
Ganska komiskt nu i efterhand, har varit nykterist i 18 år och bestämde mig för ca 2 år sen att jag skulle ENBART dricka vid 2 tillfällen under mitt liv, Studenten och majbrasan som var de året, där man kan snacka om något som INTE höll någon vidare bra :-P...Har nog säkerligen festat me alkohol iallafall varann helg detta år, om man skulle räkna alla fester man varit på under the year :-O...Men fan det har varit helt insane kul kan inte klaga för 5 öre!
Sjukaste fyllan var nog i Norge där man söp nästan varje helg, tllochmed vissa vardagar om tillfället fanns!
Shit alltså, helt insane hur man ens hade råd o supa så mycket :-P...hade liksom knappt mat i kylskåpet hahah! Aja, va skööna fester därborta :-)...
Har som sagt blivit en och annan promille too much det här året och det har även vågen visat nu på senaste, så det kommer bli att skära ner på drickandet ett tag framöver så man hinner låta kroppen få återhämta sig plus att man kan ha kul utan sprit oxå!  Enough Is Enough!

Nyårslöfte 2 :
Hälsosammare livsstil på alla fronter!

 
Umgängeskretsen har ökat fett och man har fått en hel del nya homies runtomkring Sverige och abroad :-)... Vistelsen i Norge gav inte bara a whooole lotta greens men också massor med friends for life, enda tråkiga är att många bor så långt norr eller söder i Sverige att man inte bara kan ta ett tåg eller buss när som helst o hälsa på! Får bli att jobba häcken av sig nu framöver så man kan hook up sometime :-)...
Sen har vi Argentina resan med kanal 5som jag aldrig på 19999999999 miljoner år någonsin trodde jag skulle få vara med om och uppleva. Bland de absolut roligaste resorna jag varit på i mitt liv, fick se en helt annan del av världen och kultur, men det bästa var nog folket man lärde känna, Wipeout Ep. 1 crewet var utan tvekan den skööönaste gruppen av alla som tävlade  :-O.
Man har också märkt i år att vissa av ens närmaste vänner glidit isär från en väääldigt mycket mer än man insåg, känns väldigt tråkigt men samtidigt så är det så att människor förändrar that's a fact, det man hade gemensamt en gång i tiden kanske inte har samma betydelse in the future. Tråkigt att det blir så =/... Men that's life också!
 Ska bli intressant och se vilka man kommer närmare och längre ifrån this year...förhoppningsvis blir det mest att man kommer närmare folk!
I LOVE ALL MY FRIENDS <33... Ni är bäst varenda en av er :-)... TA ÅT ER!!!!Nyårslöfte 3:
Finnas där för dem jag bryr mig om <33..
Har stora förhoppningar på detta år, ska till att den blir så bra som möjligt och reach my goals i allt jag gör :-)...Önskar även detsamma för er andra! Sålänge man får se morgondagen finns det alltid något att kämpa för!"If your angry for a minute you lose 60 seconds of happiness"
God Bless!
RSS 2.0