Inlägg!

Heelloooo PPL =D...

Helt sjukt vad tiden går snabbt nu för....tiden! Redan söndag liksom =/ ... Känns som det var igår vi kom hem från lägret inte en vecka sen!
Varit en ganska chill vecka, första dagen på jobbet var dock fett jobbig, aldrig haft en sån jobbångest som då!
Fatta alltså, man har varit på ett hel sjukt läger där det hände saker hela tiden och man hade the time of sin life, sen kommer man tillbaka till ett väldigt STELT och STILLSAM arbetsplats! Ouuff...nee de första dagarna efter lägret va kämpiga minst sagt :-O!!!
Men tacka gud för de arbetskamrater man har!!!! Ouuff... man kom dock ganska snabbt tillbaka i stämning och även samtalen man ringde var inte lika jobbiga längre, så nu är man tillbaka på banan igen :-)

Vi hade festsnack i torsdags på jobbet vi som sitter i festkommiten, 27 mars händer det x-D...Kommer bli helt sjukt kul, lekar och annat skoj på schemat då! Min första FIRMAFEST ever :-P...
Fredagen bjöd på draget och trappan där vi bakade Pizzabullar, var faktist med på ett hörn och knodade degen till bullarna *stolt*, riktigt härlig kväll vare ^^, ....
Lördags kväll vare fest hemma hos crico, drack dock inget, (thank god)!! Lite halvdan fest måste jag säga :P, men den kom ganska spontant och på kort varsel så man kunde inte förvänta sig mycke, var chill i varje fall! Tror Christer var den enda som blev riktigt packad :-P...
Aja, kvällen slutade ganska najs iallafall för man hade lite gott in the kitchen senare när man drog hem från festen!

Får se vad kommande vecka bringar med sig :-O...Ville skriva ett längre inlägg idag men pallar inte nu :-P...

See ya ^^


WWJD Prt. 2

Hellööööööö, var ganska svårt och komma på ett intro till dagens inlägg =/...hmm!
Känner mig vääldigt seg och trött 2day, vet inte riktigt hur man ska börja inlägget så får bli att köra på och se vad som blir x-D..
Lämnade då tillbaka skidorna idag, visste inte att de skulle kännas så tungt :-P... hade fäst mig ganska så rejält vid dem efter att ha euhm "tappat bort" dem under lägret :-P...  *intern-grej*

Anywho =)...

Detta läger kom man till insikt med att the relationship between me and the lord himself inte är så 100-% som jag alltid trott!
På kvällarna under lägret så hade vi gudstjänst/kvällsmöte i en lada (yeah...you heard me!.... ) som kallades Ladan, de hade gjort om en gigantisk lada till en kyrkliknande sal med bänkar och en riktigt FET scen, dock va ljudet från högtalarna too loud!!!!!  
Tänker dock inte klaga för de spelade riktigt härliga låtar =)..
 
Anywho =)...

 Man hade möjlighet och få förbön under kvällen också, så tog tillfället för jag kände att det var mycket jag ville be för.
Fick förbön av en sjukt härlig snubbe som hette Jakob och det var mitt under hans bön för mig som jag insåg en hel del saker..

Tänkte först skriva ner allting här som jag hade insett, men har märkt att mycket av det är sånt jag själv förstår bättre inom mig än att försöka få fram det i text här...

Kan kort och gott säga att jag fått upp ögonen om min personliga relation till mig själv och GUD


RSS 2.0