Day 12

2 veckor har gått sen skolstarten och nu har det dragit igång på riktigt, känns mycket bättre nu och även folket har blivit såhär härligt hypade och taggade som man hoppades på! AMEN TO THAT!


Har fått ett sinnessjukt thé-beroende också nu andra veckan, har druckit minst 3-4 koppar den här veckan!
Men thé är så sjuukt gott har jag kommit fram till nu, men det hela började med att jag inte kunde hålla mig vaken på lektionerna mer än 20 minuter inpå och sen bli helt dödstrött efteråt, har inte med att jag tycker lektionerna är tråkiga för det gör jag verkligen inte, bara saken att JAG INTE KAN SITTA STILL UNDER EN LÄNGRE TID!!! Ayee, jag fick höra att thé innehåller koffein (men går under namnet tein) och jag klarar inte av kaffe (har försökt en x antal gånger så I KNOOOW) så det blev att testa thé, började med en kopp på lektionen och slutade med 2-3 till under rasterna!!!! Now I'm HOOKED!
Eller aa, kanske och ta i och säga att man är beroende men gott är det i varja fall =)...


Träningen går hur bra som helst! Börjat med morgonpromenader nu vid 6 på morgon och går en timme runt området, sjukt härlig ensamtid att få ba rensa tankarna och få sig en rejäl träningsrunda på samma gång!
Hur bra som helst =)..Det var en liten update om min tid so far på marre ^^, ..... Det här med att skriva varje dag kommer inte funka har jag märkt nu LOL! Så skriver helt enkelt när jag kan och känner för det =)...
Puss och KRAM!
Day 1

Då var terminens första skoldag avklarad!
Väldigt blandade känslor minst sagt, trodde jag skulle ha den här överpeppade YEAH feelingen när jag kom hit, men det har varit ganska....hmm!
Men det släpper kanske så småningom och man får en galen FREAKOUT!
Nu har man även fått se nykomlingarna också, verkar va en bunt shyssta typer!
En sjukt posivit överraskning är en kompis som jag trodde skulle sluta på skolan tydligen nu i sista sekund anmälde sig till ytterligare en termin på skolan, blev så sjuuuuuuuuuuukt överlycklig när han berätta det oj oj oj!

Dagen har inte varit allt för spännande tyvärr, ganska neutral och lugn dag!
Men det är nog normalt första dagen att det inte sker så mycket, BARA DET INTE FORTSÄTTER I DEN HÄR FARTEN!!
Vi hade en jättefin Korum senare på kvällen med Pierre i spetsen, mycket av det han sa satte sig djupt!
Ska verkligen bli att ta vara på sista tiden här på marre!
Hann bli en liten sväng till gymmet också, rikigt najs =)!

Ayee, var inte så mycket mer och skriva om dagen faktist!
I really hope att kommande inlägg kommer ha lite mer kött på benen och intressantare händelser =), det är ju som sagt bara DAY 1! Kommer skriva blogg varje kväll innan nu innan jag lägger mig är planen sen får vi ju se hur bra det går, vissa inlägg kommer bli kortare/längre än andra, skriver det jag känner för helt enkelt den dagen =)!

Aiiiit vänner! Welcome to Joseph's 2010!  : O...
Kommer bli grymt!

God Bless =)2lax10!

* Ta tag i mitt liv PÅ RIKTIGT!

* Våga lita till min egen förmåga att LYCKAS

* Bli bättre på att ta itu med mina nära relationer.. (inte vara frånvarande och likgiltig när det kommer till att hantera konflikter)

* Våga vara sårbar

* Leva ut varje dag som om det vore den sista

* Vara en genuin och äkta Jesu lärljunge.. (Lev som du lär..)


RSS 2.0