Vart är Sverige på väg?

"Den 1 april trädde den så kallade Ipred-lagen i kraft, och den 1 december i år beräknas den nya FRA-lagen träda i kraft. Samtidigt skissar regeringen nu på den så kallade Trafikdatalagen, eller Datalagringslagen, som ska tvinga internetoperatörer att lagra uppgifter om bland annat privatpersoners internettrafik.

De nya lagarna innebär ökade kostnader i mångmiljonklassen för internetoperatörerna - och kostnaderna riskerar att i slutänden hamna hos konsumenterna.

- Pengarna kommer inte från himlen. Om man lägger belastningar på X antal miljarder på en bransch så måste de pengarna tas någonstans ifrån, och det blir från dig och mig, säger Nils Wiedstam."

Utdrag ur en artikel från Aftonbladet.
Alltså seriöst?... Det räcker verkligen inte med IPRED-lagen som förhindrar folk att tanka hem utan nu ska de också få lagra all information om vad man surfar på nätet?..
Den stora frågan är också vad är det för nytta att veta vad alla hushåll i Sverige går ut på för sidor,  speciellt när pengarna för de lagarna ska komma från VÅRA fickor!
Börjar bli lite mycket USA/gamla sovjet propaganda på nya regeringen med all övervakning utan några som helst rimliga anledningar =S...
Big-Brothers watching you är allt man kan säga i dagsläget!
Datalagringslagen LOOOL!!!!!

God Bless


Betyg x-O!!!!

Har sökt in till Mariannelunds folkhögskola(bibelskola) som de flesta redan vet vid nu och jag ser så sjuuuuuukt framemot kursen jag ska läsa därborta =)......Det vill säga om jag kommer in x-P, letade hela kvällen efter mitt gymnasie slutbetyg, hittade bara från Rudbeck dock =( , men ringde till VFG nu tidigare på morgonen och frågade efter en kopia, det bästa är att... DET KOSTADE INGENTING!!!!!
Brukar tydligen annars kosta mellan 200-500kr 0.o .... Yaya!
Så idag skickar man iväg det sista papprena för ansökningen =).... WISH ME LUCK!!!!God Bless

Wow!

Hahaha!! Looove that guy!

Again!

HELSJUK KVÄLL I FREDAGS!!!! :D:D

(NY Början)

RSS 2.0