Nykterist?... Javisst!

Varit en inte alldeles för stillsam helg med en ganska fullspäckad schema från fre-sön ^^, ...
Kommit fram till att min mp3 lista måste göras om helt och hållet! Ska bli en total renovering av playlisten med färska nya låtar så man känner att livet går framåt och man inte står kvar vid SAMMA låtar/punkt, konstigt hur låtlistan påverkar min syn på vardagen också...Varje gång man sätter in nya låtar så känns det som man liksom tagit ett nytt steg i livet och börjat om på ny.....NEEEEDA Bullshitar bara lite :P ..... LOL!!


Var ett tag man sen man skrev här ser jag nu, måste börja skärpa mig och hålla löftet med att blogga regelbundet! xD...
Ja, helgen bjöd då på en födelsedagsfest för en fröken Frida Andersson som äntligen blivit myndig Grattis babe!!
Vi drog iväg till krogen efteråt men denna krogenkväll var inte alls lika spännande eller "taggande" som alla andra innan, måhända att man liksom träffade nästan alla polarna där...SJukt hur mycket folk man kände som va där precis den kvällen! BLEV FÖR MYCKET FOLK SOM KOM IN TILL SLUT!! Det fanns inge luft i lokalen och man var tvungen att gå upp var 5:e minut för o ta luft och kyla av sig! Nej ganska totalt ovärd krogenkväll i Fredags! Men fick trevligt sällskap av Anders sen i slutet =)....vi drog till donken beställde lite käk sen gick upp till Saffets och åt maten där :P...Badasses fooshizzle!!! Wanko kom o hämta oss sen när vi var klara! Fett uppskattar mannen <33

Lördagen var väll sisådär...finns inte mycket och säga om den tyvärr :P...
Söndag(idag) var man på söndagsgudstjänst me lillebror och det var banne mig den drygaste hittils!!! UFfff..Låtarna de körde idag var inte heller att föredra för min del! Lät mest som gamla Evert Taube klassisker i kristen form...Nejdu! Onsdagsmässorna är fortfarande bäst :P...
Jaja,sen på kvällen vart det bio, THROPIC THUNDER!!!!
Träffade på Ljung,Morgan och Viktor som oxå skulle se samma rulle :D.....
Filmen var sjukt rolig och klockren rakt igenom!! Robert Downey Jr spelar neger så jääävla bra alltså! De insane hur rolig den människan va... Jack Black kunde gjort bättre ifrån sig, man märkte inte mycket av hans överambitiösa och sjukt positiva karaktär han normalt brukar vara!...tsk tsk tsk!
Förutom det så var den en solklar 4/5!

Dagens tanke:
Har ni någonsin varit med om en sån där tillfälle där ni känner på ett sätt eller vill reagera på ett sätt men att ni handlar på det totalt motsatta?...Många gånger händer det att känslorna tar över vårat förnuftiga tänkande som får en att göra eller säga saker som man sedan ångrar när samvetet hunnit ikapp en, det sjukaste är att man kan vara fullt medveten om att det man gör är fel men sinnet är så övertygad av känslorna att handlingen är rätt i just den stunden!
Kan vara bra att bromsa upp ett tag om man känner att det man ska säga eller göra inte är bästa lösningen, denna lilla tankestund kan visa sig göra under i jobbiga situationer så som bråk med vänner eller tuffa val i livet..

"Think twice before you speak, then say it to yourself."


Well Folks, that's all for today =)...

God Bless


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0