New Year :-O.. Ny tid, ny strid! BOOYAAH!

Händelserikt år 2008, har varit med om a whole lotsa good and bad shit under 08!
Man har verkligen förändrats ganska så rejält under året, speciellt efter studenten och Norge-vistelsen, kändes som att man var en helt ny person efter den resan, man kände annorlunda, tyckte annorlunda, och tänkte annorlunda... Var bara borta 2 månader men det räckte för att få en och inse att den trygga skoltiden är över och  nu blir det att försöka adjust to the adulthood! Insåg liksom att man måste börja ta saker och ting mer seriöst och inte ta för givet att allt löser sig om man bara sitter och väntar in en lösning, så funkar det icke in the real world :-O... Finns inga lärare längre som tvingar en och plugga för och få en bra utbildning och ljus framtid, finns inge studiebidrag längre som hamnar på kontot varje månad  (Om man inte planerat att fortsätta plugga efter gymnasiet vill säga :P )... Men iallafall! 2009 kommer handla om att försöka komma in i den här världen av eget ansvar och eftertänksamhet!Ya Ya! Enough with the BORING shit nu!Det har hänt fett me good stuff i år som är värda och minnas forever and ever!
T.e.x bistånds-resan till Bosnien med klassen i Maj, klockren resa där vi fick vara med om massor av lärorika utflykter och föreläsningar samt egen tid att utforska vad landet hade och bjuda på!
Käket var dock inge vidare imponerade eftersom det verkade som folket där levde mest på vitt bröd och lammkött :-P...
Landskapet var bland de absolut finaste man någonsin sett och bergen runt staden Sarajevo hade sjuuukaste utsikten in the woorld, vacker land minst sagt :-)...
Underbar resa minst sagt :-D...

 Nyårslöfte 1: Sträva efter ett lyckligare liv och ta alla chanser jag får, våga ta risker,  Fler "Ja" än "Nej" moments! ÅNGRA INGENTING!
"Love Life" helt enkelt  :-)..                            


Någon som det blivit liiiiiiiiiiiiite för mycket i år är Booozeeen!! : P...Shit alltså, aldrig supit såhär mycket någosin!
Ganska komiskt nu i efterhand, har varit nykterist i 18 år och bestämde mig för ca 2 år sen att jag skulle ENBART dricka vid 2 tillfällen under mitt liv, Studenten och majbrasan som var de året, där man kan snacka om något som INTE höll någon vidare bra :-P...Har nog säkerligen festat me alkohol iallafall varann helg detta år, om man skulle räkna alla fester man varit på under the year :-O...Men fan det har varit helt insane kul kan inte klaga för 5 öre!
Sjukaste fyllan var nog i Norge där man söp nästan varje helg, tllochmed vissa vardagar om tillfället fanns!
Shit alltså, helt insane hur man ens hade råd o supa så mycket :-P...hade liksom knappt mat i kylskåpet hahah! Aja, va skööna fester därborta :-)...
Har som sagt blivit en och annan promille too much det här året och det har även vågen visat nu på senaste, så det kommer bli att skära ner på drickandet ett tag framöver så man hinner låta kroppen få återhämta sig plus att man kan ha kul utan sprit oxå!  Enough Is Enough!

Nyårslöfte 2 :
Hälsosammare livsstil på alla fronter!

 
Umgängeskretsen har ökat fett och man har fått en hel del nya homies runtomkring Sverige och abroad :-)... Vistelsen i Norge gav inte bara a whooole lotta greens men också massor med friends for life, enda tråkiga är att många bor så långt norr eller söder i Sverige att man inte bara kan ta ett tåg eller buss när som helst o hälsa på! Får bli att jobba häcken av sig nu framöver så man kan hook up sometime :-)...
Sen har vi Argentina resan med kanal 5som jag aldrig på 19999999999 miljoner år någonsin trodde jag skulle få vara med om och uppleva. Bland de absolut roligaste resorna jag varit på i mitt liv, fick se en helt annan del av världen och kultur, men det bästa var nog folket man lärde känna, Wipeout Ep. 1 crewet var utan tvekan den skööönaste gruppen av alla som tävlade  :-O.
Man har också märkt i år att vissa av ens närmaste vänner glidit isär från en väääldigt mycket mer än man insåg, känns väldigt tråkigt men samtidigt så är det så att människor förändrar that's a fact, det man hade gemensamt en gång i tiden kanske inte har samma betydelse in the future. Tråkigt att det blir så =/... Men that's life också!
 Ska bli intressant och se vilka man kommer närmare och längre ifrån this year...förhoppningsvis blir det mest att man kommer närmare folk!
I LOVE ALL MY FRIENDS <33... Ni är bäst varenda en av er :-)... TA ÅT ER!!!!Nyårslöfte 3:
Finnas där för dem jag bryr mig om <33..
Har stora förhoppningar på detta år, ska till att den blir så bra som möjligt och reach my goals i allt jag gör :-)...Önskar även detsamma för er andra! Sålänge man får se morgondagen finns det alltid något att kämpa för!"If your angry for a minute you lose 60 seconds of happiness"
God Bless!
Kommentarer
Postat av: Lola

sad 2 see that the alcoholizzm runs in the family :P

2009-01-02 @ 03:25:40
URL: http://afroholic.bloggspace.se/
Postat av: Peter

wuää tar inte med familjen :P

2009-01-02 @ 21:49:58
URL: http://pitabrod.blogspot.com/
Postat av: Peter

wuää tar inte med familjen :P

2009-01-02 @ 21:50:10
URL: http://pitabrod.blogspot.com/
Postat av: Alina

snygg blogg! :)

2009-01-02 @ 21:55:27
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Alina

haha:D

2009-01-05 @ 10:09:24
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: amela

fin bild längst uppe :) hehe bosnien är nånting speciellt dee :D

2009-01-26 @ 14:13:24
URL: http://hukanovic.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0